Νέα

Ποιες είναι οι ταξινομήσεις πυκνωτών
Χρόνος απελευθέρωσης: 2020-10-22 13:52:19  Hits: 11

O1CN01bMhSOK1mC22TqeN2x_!!2092424917.jpg

1.Ηλεκτρικός πυκνωτής αργιλίου

Ο πυκνωτής με μεμβράνη λεπτού οξειδίου ως διηλεκτρικός γίνεται με την ξήρανση χαρτιού απορρόφησης νερού με επικολλητό ηλεκτρολύτη μεταξύ δύο φύλλων αλουμινίου.Επειδή η ταινία οξειδίου έχει μονοκατευθυντική αγωγιμότητα, οι ηλεκτρολυτικοί πυκνωτές έχουν πόλωση.

2.Λεπτός πυκνωτής υμενίου

Είναι παρόμοιο με αυτό του πυκνωτή χαρτιού.Χαρακτηριστικά καλής συχνότητας και χαμηλή διηλεκτρική απώλεια.Δεν μπορεί να γίνει σε μεγάλη χωρητικότητα, κακή αντίσταση θερμότητας.

Τρία.Κεραμική πυκνωτής

Ένα από τα ηλεκτρόδια του κεραμικού πυκνωτή είναι η βίδα στερέωσης.Η επαγωγή μολύβδου είναι πολύ μικρή, η συχνότητα είναι καλή, η διηλεκτρική απώλεια είναι μικρή, έχει τη λειτουργία αντιστάθμισης της θερμοκρασίας.Μπορεί να κατασκευαστεί σε μεγάλη χωρητικότητα και η χωρητικότητα θα αλλάξει λόγω δονήσεων, οπότε είναι κατάλληλο για παράκαμψη υψηλής συχνότητας.

4.Μονόλιθος πυκνωτής (πολυμερής κεραμικός πυκνωτής)

Ένας νέος τύπος πυκνωτή με μικρό όγκο, μεγάλη χωρητικότητα, υψηλή αξιοπιστία και υψηλή αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες κατασκευάζεται με την επικάλυψη αρκετών κεραμικών λεπτών φύλλων με υλικό πλεύσης ηλεκτροδίων, ο οποίος μετατρέπεται σε αδιαίρετο σύνολο σε μια χρονική στιγμή μετά τη δέσμευση, και στη συνέχεια τυλίγεται με ρητίνη.

Πέντε.πυκνωτής χαρτιού

Είναι συνήθως κατασκευασμένο από δύο ηλεκτρόδια αλουμινίου που διαχωρίζονται από χαρτί πυκνωτή με πάχος του 0.008-0.012mm.Η διαδικασία κατασκευής είναι απλή, η τιμή είναι φθηνή, και μπορεί να έχει μεγάλη χωρητικότητα.


Προηγούμενος: No

Επόμενο: No